Processen till din hemsida

planti

STEG 1

Initialt möte

Vi börjar med ett första möte – på plats i vårt kontor i Kärrtorp eller med videosamtal – där du får berätta om vem du är och vad du behöver, och vi gemensamt kommer fram till vad det betyder i form av våra tjänster.

STEG 2

Offert

Efter mötet mailar vi dig vår offert, som är en mer detaljerade beskrivning av exakt vad som ingår i arbetet och hur processen kommer bli.

planti
planti

STEG 3

Första skiss

Vi skickar en första skiss till dig, en bild på hur din framtida hemsida kan komma att se ut, samt skisser om du har köpt några andra saker, t. ex. logotyp.

STEG 4

Avstämningsmöte

Vi träffas, vanligtvis på videomöte och går igenom skissen tillsammans. Du får här utrymme att ge feedback, kanske har vi gjort några olika spår du får välja bland.

planti
planti

STEG 5

Första utkast hemsida

Utifrån skisserna samt din feedback börjar vi bygga på hemsidan.

STEG 6

Avstämning

När hemsidan är ungefär 80% klar, har vi ytterligare en avstämning, oftast via mail där du får komma med ytterligare kommentarer och feedback.

planti
planti

STEG 7

Uppdaterad hemsida

Vi bygger klart det sista på hemsidan och skickar den till dig för sista godkännande.

STEG 8

Överlämning

Under videosamtal har vi överlämning, vilket betyder att vi går igenom varje sida och hur du ska gå tillväga för att uppdatera den. Du kommer då också få en personlig lathund med all information om din hemsida, steg-för-steg guider till hur du uppdaterar text, bilder mm.

planti
planti

STEG 9

Support

Vi inkluderar även i alla våra paket 1 timmes fri support, så om något dyker upp efter överlämningen är det bara att höra av sig! Om du behöver mer hjälp utöver det kan vi också hjälpa till såklart, då för en timpenning.