Om oss

Vi är två systrar som driver en webb & designbyrå tillsammans. Våra kunder är främst andra inom kultursektorn – vi jobbar med teatrar, bokförlag, författare, fotografer etc. Vi insåg tidigt att vi kompletterar varandra väldigt bra – Mimmi sköter formgivning och design, Klara sköter kodning och eventuella illustrationsbehov. Vi tycker det är så himla kul att jobba ihop och göra roliga projekt tillsammans! 

 

Mimmi
Mimmi är formgivare & kommunikatör. Hon är kommunikationsansvarig för Mamma Mu & Kråkan och frilansar som formgivare och webbdesigner för bl. a. bokförlaget OLIKA. Hon är utbildad förpackningsdesigner samt har en tvåårig utbildning inom grafisk kommunikation, mänskliga rättigheter och genus.

Mimmis portfolio hittar du här.

Klara
Klara är illustratör, animatör & webbutvecklare. Hon har en kandidatexamen i Digitala medier från Stockholms universitet och avslutar i vår ytterligare en kandidatexamen i Grafisk form och illustration från Konstfack. Hon har illustrerat & animerat för kunder så som Mamma Mu & Kråkans youtube-kanal, New York Times och Röda Korset.

Klaras portfolio hittar du här.